×
votimi

Verhovna Rada votoi kundër mocionit për votëbesimin e qeverisë së Nikollai Azarov.

Lideri i Partisë Komuniste të Ukrainës, Pjotër Simonenko, deklaroi sot në mbledhjen e Verhovna Rada: "Ne mendojmë se qeveria e Nikollai Azarov meriton shkarkimin nga detyra".

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Republikën Çeke do të mbahen më 25 dhe 26 tetor.

Akademia Amerikane e Arteve Kinematografike për herë të parë në historinë e çmimit "Oscar" do të lejojë votimin në Internet për të përcaktuar kandidaturat.
Kandidati presidencial i vetë-promovuar Mikhaill Prokhorov deklaroi se do të votojë më 4 mars në krahinën e Krasnojarskut.
Në Rusi të premten, më 17 shkurt, ka filluar votimi para afatit për zgjedhjet presidenciale, i cili është organizuar në 37 rajone të Federatës Ruse.
Komisioni Zgjedhor i qytetit të Moskës do të zhvillojë më 25 shkurt “provën gjenerale” të zgjedhjeve të ardhshme presidenciale. Siç tregoi Kryetari i Komisionit Zgjedhor të Moskës Valentin Gorbunov, në disa vendvotime të qytetit do të demostrohet procesi i votimit.
Më 9 dhjetor KQZ-ja e Rusisë shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Dumën Shtetërore.
Zgjedhjet parlamentare në Rusi do të zhvillohen me përdorimin e teknologjive të larta. Një nga risitë në to do të bëhet përdorimi i gjerë i të ashtuquajturave kuti elektronike të votimit.
Pjesëmarrësit e raundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale në Ukrainë po përgatiten për vazhdimin e agjitacianit të vet paraelektoral. Lideri i Partisë së Rajoneve Viktor Janukoviç do të vizitojë sot Hersonin, kurse Kryeministrja Julia Timoshenko-Lvovin.
Lufta paraelektorale në Ukrainë po vjen duke u ashpërsuar. Kryeministrja Julia Timoshenko iu drejtua direkt
Zgjedhjet në Ukrainë iu përgjigjën pjesës më të madhe
Liderja e Partisë opozitare "Rruga e Gjeorgjisë", ish Ministrja e Punëve të
Ukraina do të jetë shtet që nuk do të angazhohet me hyje në kurr
Paraqitja e zgjedhësve në zgjedhjet presidenciale në Ukrainë përbëri 67%. Vëzhguesit nga Parlamenti Europian nuk fiksuan ndofarë shkeljesh të rënda. Gjatë kësaj ata vunë në dukje frymën e hapur dhe demokratike të tyre.
Paraqitja e elektoratit pranë pikave të votimit për të shprehur vullnetin e vet në zgjedhjet e presidentit të Ukrainës aty nga 15.00 sipas orës lokale iu afrua 45 %, njoftoi KQZ-ja. Këto janë të dhënat përkatësisht 38 qarqeve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31