×
shkelje

Siç theksojnë ushtarakët japonezë, dy avionë "Tu-95" hynë në hapësirën ajrore të Japonisë në zonën e ishullit të Okinosima-s të prefekturës japoneze Fukuoka.

Kryeminitri rus Vladimir Putin, i cili fitoi në zgjedhjet presidenciale, shpreson shumë në verifikimin e kujdesshëm të të gjitha raportimeve mbi shkeljet gjatë fushatës zgjedhore. “Shkelje, natyrisht, ka patur. Dhe ato duhet të identifikohen të gjitha medoemos”, - tha Kryeministri rus.
Shumë banorë të Letonisë dhe Estonisë janë pa shtetësi, gjë
SHBA-s vazhdojnë të shkelin seriozisht të drejtat e njeriut duke mbajtur gati 200 të burgosur
Kryetari i qeverisë Vladimir Putin do të marrë pjesë në punën e
Të ashtuquajturit "vëzhgues" nga Gjeorgjia, të cilët mbërritën në Ukrainë në prag të zgjedhjeve presidenciale, filluan të largohen nga vendi në mënyrë të organizuar, njoftojnë Masmediat ukrainase.
Situata e krijuar me vëzhguesit gjeorgjianë në Ukrainë është "tentativë për diskreditimin e institutit të monitorimin ndërkombëtar të zgjedhjeve".
4 qytetarë të Gjeorgjisë u ndaluan në qytetin ukrainas Doneckut për shkelje të ndryshme në ditën e zhvillimit të zgjedhjeve të presidentit të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31