×
katedrale
Katedralja e Këlnit në Gjermani është nën kërcënim pas hapjes së një stacioni të ri të metrosë Dom/Hauptbahnhof. Monumenti filloi të tundet nga vibracionet e metrosë, shkruan gazeta "Die Welt".
“Misteri i Lindjes së Krishtit” - këtë ekspozitë që është
Gjykata franceze e njohu Rusinë pronare të katedrales orthodhokse të Shën Nikollait në Nice. Ajo u ndërtua nga Perandori rus Nikollai i Dytë në vitin 1912. Vitet e fundit tempulli ndodhej nën drejtimin e Patriarkut të Konstandinopolit.
Patriarku i Moskës dhe i Gjithë Rusisë Kirill në vigjilje të Ditës së Pagëzimit kreu një shërbesë kishtare në ansamblin e moçëm katedral të Alma-Atasë (kryeqytet i Kazakistanit.
Patriarku i Moskës dhe i Gjithë Rusisë Kirill bekoi ansamblin katedral Uspenskij, i cili u ndërtua në Astana.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31