×
Berlini
Administrata e dytë e Presidentit Barack Obama do të përpiqet të luajë një rol konstruktiv në zgjidhjen e problemeve ndërkombëtare. Një përshtypje e tillë iu krijua Ministrit të Jashtëm rus Sergei Lavrov pas bisedimeve të zhvilluara me Sekretarin e ri amerikan të Shtetit, John Kerry.
Hapja e aeroportit të ri të Berlinit u shty sërish. Sipas disa të dhënave, arsyeja ishin problemet që lindën me sistemin e transportit të bagazheve.
Gazetari i të përjavshmes gjermane “Focus” demaskoi për pasiguri të plotë sistemin e sigurisë së aeroportit Tegel të Berlinit.
Në Parkun Zoologjik të Berlinit vdiq panda, e cila besohet të jetë përfaq
Në Berlin u zhvillua ekspozita-panair ndërkombëtar "Java e gjelbër", që është më i madhi në botë për demonstrimin e arritjeve në fushën e bujqësisë, kopshtarisë dhe produkteve ushqimore.
Nënkryeministri i parë Viktor Zubkov shpreson shumë se numri i kontratave të nënshkruara këtë vit për furnizimin e prodhimeve ruse në vendet europiane nuk do të jetë më i vogël se sa gjatë viteve të mëparshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31