×
Siberia, Mars 2012
Gjendja e ndërmarrjeve kryesore prodhuese të kompleksit ushtarako-industrial të Siberisë nuk i përgjigjet kërkesave aktuale të sigurisë së vendit, deklaroi Sekretari i Këshillit të Sigurimit Kombëtar të Rusisë Nikollai Patrushev.
Në një fushë të rajonit Kuibishev të qarkut Novosibirsk u gjet një fragment misterioz metalik. Lartësia e objektit është gati 2 metra, pesha e tij rreth 200 kilogramë dhe presupozohet se ai është bërë prej titani.
Në Qarkun Autonom Hebre, pranë stacionit Aur të rrugës hekurudhore të Lindjes së Largët të Rusisë, të dielën në mëngjes u përplasën dy trena mallrash.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31