×
droga, 15 prill 2013
Sipas vlerësimit të ekspertëve të OKB-së, në vitin 2013 në Afganistan priten korrje rekord të lulekuqes së opiumit. Korrje veçanërisht të bollshme do të ketë në dy krahinat jugore - Kandahar dhe Helmand.
Afganistani, droga, trafiku i drogës afgane
Prodhimi i opiumit në provincën e Helmand është trefishuar që nga koha e
Afganistani, droga, trafiku i drogës afgane
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30