×
OBT, Mars 2011
Verë në këmbim të vendimit për hyrjen në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT). Rusia është gati të bëjë pazar me Gjeorgjinë në lidhje me këto dy çështje, njoftojnë gazetat.
Në ditën e fundit të vizitës së punës Në
Gjatë kohës së takimit të sotëm në rezidencën e
Në Moskë shpresojnë, se SHBA-s do të mbështesin në mënyr
Në Bernin suedez do të fillojnë negociatat gjeorgjiano-ruse për hyrjen e Rusisë në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT). Gjeorgjia do të arrijë kthimin e kontrollit të vet mbi pikat doganore në Abkhazi dhe Osetinë e Jugut.
Problemet tani për tani të pazgjidhura për hyrjen e Rusisë në Organizat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31