×
OBT, 2011
A do të hidhet ekonomia globale mbrapsht, në epokën e “Depresionit të Madh
Bisedimet për pranimin e Rusisë në OBT përfunduan 18 vjet pas paraqitjes s
Siç dhe pritej, një nga temat kryesore të diskutimeve në samitin e fundit BE-Rusi n
Çmimet e mallrave të prodhimit të huaj do të fillojnë të bien në Rusi në 3-5 vitet e ardhshme, pas anëtarësimit të vendit në OBT, deklaroi Kryenegociatori i Rusisë për këtë tematikë Maksim Medvedkov.
Epopeja 18-vjeçare e pranimit të Rusisë në Organizatën Botërore të Tregtisë është fare afër përfundimit të vet.
Kina u ofroi shkëmbim udhëheqësve të Bashkimit Evropian. Pekini është
Liberalizimi i mëtejshëm i tregtisë do të kontribuojë në rritjen e qëndrueshme botërore.
Marrëveshjet e arritura midis Federatës Ruse dhe Gjeorgjisë në lidhje me anë
Grupi i Punës për pranimin e Rusisë në OBT miratoi protokollin e an
Grupi i Punës për pranimin e Rusisë në Organizatën Botë
Moska dhe Tbilisi nënshkuan në Gjenevë një marrëveshje dypalëshe që ka të bëjë me administrimin doganor dhe monitorimin e tregtisë së mallrave.
BE do ti kompensohen humbjet gjatë rënies së theksuar të importit të pjesëve të këmbimit për makinat në Federatën Ruse.
Pengesat për pranimin e Rusisë në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT) u eliminuan.
Javën e ardhshme do të shpallet zyrtarisht se procesi negociator për pranimin e Rusisë në OBT përfundoi, njoftuan në MPJ të Federatës Ruse.
Moska dhe Tbilisi kanë arritur të bien dakort për një projekt-marrëveshje dypal
Gjeorgjia pranoi propozimin e ri të palës ndërmjetësuese zvicerane, i cili destinohet të hapë rrugën për anëtarësimin e Rusisë në OBT.
Të gjitha problemet dhe mosmarrëveshjet në lidhje me pranimin e Rusisë në OBT tashmë janë eliminuar.
Zëvendës kryeministri rus Sergei Ivanov nuk sheh ndonjë tragjedi të madhe në qoftë se Rusia nuk do të hyjë në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT) përpara fundit të vitit 2011.
“Gaddafi nuk duhej të vritej kurrsesi" Për këtë deklaroi Ministri i Jasht
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31