×
Kampionati Botëror i Futbollit-2018, 13 maj 2010
  Ceremonia e dorëzimit të librave të aplikimit (kërkesave) nga vendet kandidate për zhvillimin e Kampionateve Botërore të Futbollit të viteve 2018 dhe 2022 do të zhvillohet më 14 maj në rezidencën e FIFA-s në Cyrih.
Zhvillimi i Lojrave Olimpike-2014 në Soçi po i rrit shanset e Rusisë për organizimin e Kampionatit Botëror të futbollit në vitin 2018 ose në 2022 në vend.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31