×
arkiva
Universiteti hebraik në Izrael për herë të parë do të hedhë
Interneti, Izraeli, arkiva, Albert Ajnshtajn
Vatikani, për herë të parë në histori, bëri publike për të gjithë disa dokumente nga arkiva e vet, ndër të tjera edhe dokumentet e procesit gjyqësor ndaj Galileos, si dhe dekretin mbi shkishërimin nga Kisha të Martin Luterit.
Fati i miliona robërve ushtarakë sovjetikë do të zbardhet falë bashkëpunimit midis Rusisë dhe SHBA në fushën e arkivave ushtarake.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2018
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28