×
robër

Ushtarët e trupave të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Ukrainës filluan t’i dorëzohen në masë protestuesve të Majdanit, njofton botimi "Lajmet e Ukrainës" (russ. "Украинские новости"). Aktualisht janë dorëzuar rreth njëqind vetë.

Organizata australiane e të drejtave të njeriut Walk Free Foundation bëri një vlerësim të skllavërisë moderne të quajtur The Global Slavery Index.

Gjykata në Shtetet e Bashkuara të Amerikës liroi me kusht kundrejt shumës 5 milionë dollarë Princeshën 42-vjeçare të Arabisë Saudite, Meshael Arabyan, të akuzuar për trafikim të qenieve njerëzore.

Princesha nga Arabia Saudite dyshohet për shfrytëzimin e punës së skllevërve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Autoritetet siriane kanë liruar më shumë se 2.100 të burgosur civilë, në shkëmbim të dorëzimit të 48 shtetasve iranianë të kapur rob prej rebelëve, njofton gazeta turke "Hurriyet".
Fati i miliona robërve ushtarakë sovjetikë do të zbardhet falë bashkëpunimit midis Rusisë dhe SHBA në fushën e arkivave ushtarake.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31