×
fushata elektorale

Angela Merkel i dha start fushatës parazgjedhore.

Republikani Mitt Romney u barazua me rivalin e tij në zgjedhjet e ardhshme presidenciale të nëntorit - Presidentin e SHBA Barack Obama - në mbledhjen e mjeteve financiare për fushatën elektorale.
Aktori i famshëm hollivudian po organizon një drekë bamirësie me qëllim që të mbledhë fonde në mbështetje të fushatës parazgjedhore të Presidentit, Liderit të Partisë Demokratike Barack Obama. Banketi është llogaritur për 150 persona.
Në Ukrainë startoi fushata elektorale përpara raundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale, të cilat do të zhvillohen më 7 shkurt. Dje u ndërmor tentativa e pushtimit të tipografisë shtetërore, ku dhe shtypen fletët e votimit.
Fushata tremujore e zgjedhjeve presidenciale në Ukrainë doli në finishin e vet të drejtpërdrejtë. E premtja është dita e fundit e agjitacionit paraelektoral, kur 18 kandidatët e regjistruar për në postin kryesor të vendit mund tu drejtohen zgjedhësve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31