×
Kryqi i Kuq, 2012
Rreth 100 qytetarë rusë dhe të vendeve të tjera të Bashkësisë
Zhvillimet e fundit në Siri, duke përfshirë edhe kalimin e disa zyrtarëve t
Aktivistët e opozitës siriane raportojnë për luftime të ashpra në periferi të kryeqytetit të vendit - Damask.
Udhëtimin e parë rreth botës me taksi e përfunduan ditën e premte tre qytetarë të Mbretërisë së Bashkuar.
Presidenti i Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq Jakob Kellenberger do të diskutojë në Moskë situatën humanitare në Siri.
Në qytetin sirian Homs, të çliruar prej forcave qeveritare nga militantët, sot pritet të mbërrijnë përfaqësuesit e Kryqit të Kuq Ndërkombëtar (KKN). Ata do t’i japin ndihmë popullsisë vendore, do të sjellin medikamente dhe produkte ushqimore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31