×
demografia, 2011
Rusia i ka të gjitha shanset për tu bërë një nga ekonomitë më të mëdha të Evropës dhe madje mund të anëtarësohet në Bashkimin Evropian.
Banori i 7-miliardtë i Tokës doli në dritë në të gdhirë të 31 tetorit, ndërsa më saktë, më 00.02 sipas orës lokale. Ai u bë foshnja djalë që u lind në qytetin e Kaliningradit (zona veriperëndimore e vendit).
Rusët duhet të jetojnë më gjatë, mendon Vladimir Putin, por nëpunësit nuk janë dakort me Kryeministrin, shprehen gazetat. E megjithatë, qeveria konfirmoi planin e etapës së dytë të Konceptit të politikës demografike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31