×
mësuesi

Mësuesit rusë do të mund t’i dërgojnë propozimet e tyre në mënyrë operative Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës përmes rrjetit të ri të brendshëm social për mësuesit.

Policia greke vuri në përdorim forcën dhe gazin lotsjellës për të mos lejuar afrimin e mësuesve pranë ndërtesës së Ministrisë së Arsimit.

Një iniciativë e tillë po ndërmerret në disa shtete. Për shembull në Utah më shumë se 150 mësues kanë kaluar tashmë një kurs për qitje.
Një mësues në një shkollë në Montmoreau-Saint-Cybard, në rajonin Poitou-Charents n
Sot shumica e shkollave në Sllovaki u mbyllën për shkak të grevës së mësuesve, të cilët kërkojnë rritjen e pagave. Greva ka përfshirë 80% të shkollave fillore dhe 70% të shkollave të mesme.
Dredhia me qëllime marketingu e "Kanalit të Parë", i cili mbushi me serialin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31