×
turizmi, Qershor 2013
Koreja e Veriut ka ndërmend të invenstojë 1 milion $ në bujqësi në rajonin e Primorjes, në radhë të parë, për përpunimin e sojës dhe misrit.
Në kompleksin turistik të skive malore "Roza Hutor", që shtrihet në rrethinat e fshatit Krasnaja Poljana në Soçi, në të cilin do të zhvillohen Lojrat Olimpike Dimërore të vitit 2014, sot hapet sezoni i parë turistik veror.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30