×
turizmi, 9 mars 2011
Në kryeqytetin e Gjetrmanisë do të hapet ekspiozita turistike ndëkombëtare “ITB-Berlin 2011”, e cila është një lloj barometri për Industrinë Turistike Botërore (ITB). Në të marrin pjesë 11 mijë kompani dhe organizata nga 190 vende të ndryshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31