×
turizmi, 5 mars 2011
Bashkëpunëtorët e firmave turistike kryesore të Europës mendojnë se Egjipti dhe Tunizia janë të humbura për sezonin veror të vitit 2011.
Në vitin 2010 rusët kryen një numur rekord udhëtimesh turistike jashtë shtetit gjatë 10 vjetëve, njoftuan në Bashkimin Turistik Rus.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31