×
turizmi, Mars 2011
Kompleks i madh turistik “Laplandi rus” do të ndërtohen në tundrën e Gadishullit të Kolës, në veriperëndim të Rusisë. Objektet kryesore të tij do të vendosen në pikën e banimit të tipit urban Revda.
turizmi, Gadishulli i Kolës
Në kryeqytetin e Gjetrmanisë do të hapet ekspiozita turistike ndëkombëtare “ITB-Berlin 2011”, e cila është një lloj barometri për Industrinë Turistike Botërore (ITB). Në të marrin pjesë 11 mijë kompani dhe organizata nga 190 vende të ndryshme.
Bashkëpunëtorët e firmave turistike kryesore të Europës mendojnë se Egjipti dhe Tunizia janë të humbura për sezonin veror të vitit 2011.
Në vitin 2010 rusët kryen një numur rekord udhëtimesh turistike jashtë shtetit gjatë 10 vjetëve, njoftuan në Bashkimin Turistik Rus.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31