×
Dimitri Rogozin, 2013

Rusia aty nga viti 2020 mund të arrijë në sferën e eksporteve të armëve vëllimin prej rreth 50 miliardë dollarë në vit, deklaroi Zëvendës kryeministri i Rusisë Dimitri Rogozin.

Rusia është e gatshme të përdorë armën bërthamore në rast të ndonjë sulmi mbi të me qëllim të mbrojtjes së interesave shtetërore, deklaroi Zëvendës kryeministri rus Dimitri Rogozin.

Presidenti i Serbisë, Tomisllav Nikoliç, vuri në dukje meritat e Zëvendëskryeministrit të Rusisë, Dimitri Rogozin, në zhvillimin e bashkëpunimit midis Serbisë dhe Rusisë dhe i dhuroi atij një pistoletë "Walther PPX" në komplet me 25 fishekë.

Forumi ndërkombëtar i zhvillimit teknologjik u hap të enjten në Novosibirsk. Evenimenti i madh do të zgjasë dy ditë.

Zëvendëskryeministri i Rusisë, Dmitri Rogozin, shkroi në mikroblogun e tij në Twitter se asteroidi "2013 TV135", i cili në gusht të vitit 2032 mund të përplaset me Tokën është superqëllim i kozmonautikës ruse​.

Rusia nuk mbetet prapa Shteteve të Bashkuara të Amerikës për sa i përket çështjes së krijimit të armës supersonike, deklaroi Zëvendëskryeministri i Rusisë, Dimitri Rogozin.

Qeveria ruse ka drejtuar të gjitha forcat në përmirësimin teknologjik të të gjithë industrisë kozmike​​, njoftoi Zv. Kryeministri rus Dimitri Rogozin në ekspozitën ndërkombëtare të armëve "Russia Arms Expo 2013", e cila u hap sot në Nizhnij Tagill.

Korporata Raketo-Kozmike "Energia" që mban emrin e Koroljov duhet të kalojë tërësisht në pronësi të shtetit, deklaroi Zv. Kryeministri rus Dimitri Rogozin.

Zëvendëskryeministri i qeverisë së Rusisë, Dimitri Rogozin, deklaroi të martën se axhenda e shekullit të 21-të për Rusinë tashmë ndodhet në rajonin e Azi-Paqësorit.

Pala ruse aktualisht nuk vëren asnjë shkak teknik, si pasojë e të cilit mund të ndodhte shpërthimi në nëndetësen indiane të prodhimit rus, deklaroi Zv/Kryeministri rus Dimitri Rogozin.

Misionet e pilotuara kozmike sigurisht që janë të nevojshme për Rusinë, por akoma dhe më e rëndësishme është gjetja e një zgjidhjeje për zhvillimin e programeve të papilotuara, deklaroi Zv/Kryeministri rus Dimitri Rogozin.

Autoritetet ruse nuk kanë mësuar asgjë të re nga deklaratat e Edward Snowden, njoftoi për gazetarët Zëvendëskryeministri i Rusisë, Dimitri Rogozin.

Kompleti i pajisjeve më të fundit luftarake për ushtarakët e trupave të këmbësorisë "Luftëtari" për herë të parë do t’i paraqitet publikut të gjerë në ekspozitën ndërkombëtare “Russia Arms Expo 2013” (RAE), e cila do të zhvillohet në fund të shtatorit të këtij viti.

Një grup i posaçëm do të krijohet në Qendrën ruse me emrin e Hruniçev - sipërmarrja prodhuese e raketave kozmike ​​- për të verifikuar gjithë zinxhirin teknologjik të prodhimit të raketëmbajtëses "Proton-M" (russ. “Протон-М”), e cila ra në minutën e parë pas startimit më 2 korrik.

Në Moskë u morr vendimi për themelimin e SHA "Korporata Raketoro-Kozmike", së cilës do t'i transferohen të gjitha aksionet e kompanive të shpërndara ruse të industrisë raketoro-kozmike.

Konfrontimi mes vendeve të ndryshme në Arktik mund të shkojë përtej kufijve të diplomacisë, ndërsa Rusia mund të kërcënohet nga aktet e sabotimit, deklaroi të premten Zëvendëskryeministri rus Dimitri Rogozin.
Rusia në disa teknologji ka një prapambetje në krahasim me vendet perëndimore prej disa dekadash, deklaroi Zv. Kryeministri rus Dimitri Rogozin.
Sistemet amerikane të mbrojtjes antiraket nuk mund t’i kundërvihen raketës së re balistike ndërkontinentale ruse, testi i lëshimit të së cilës u krye me sukses një ditë më parë, deklaroi Zv. Kryeministri rus Dimitri Rogozin.
Rusia ka arritur të konsolidojë pozitën e saj si vendi lider në botë
Zëvendëskryeministri rus Dimitri Rogozin, duke marrë fjalën në ambasadën
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30