×
OSBE, Dhjetor 2013

Drejtori i Zyrës së OSBE-së për Institucionet Demokratike dhe të Drejtat e Njeriut në Evropë (ODIHR OSBE) Janez Lenarčič e konsideron legjitime kërkesën e autoriteteve ukrainase për lirimin e godinave të administratës të zaptuara prej demonstruesve në Kiev.

Duke marrë fjalën në Këshillin Ministror të OSBE-së të enjten në Kiev, Kryeministri Mykola Azarov deklaroi se në zaptimin e ndërtesave administrative në Kiev janë përfshirë forcat ekstremiste.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2013
1
2
3
4
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31