×
WikiLeaks, Qershor 2013
Themeluesi i site "WikiLeaks" Julian Assange deklaroi se ai ka ndërmend të qëndrojë në Ambasadën e Ekuadorit në Londër, edhe në qoftë se atij do t’i hiqen aktakuzat për krimet e karakterit seksual.
Sot ministrat e jashtëm të Britanisë dhe Ekuadorit zhvilluan një takim në lidhje
Qeveria britanike ka marrë një propozim nga zyrtarë të lartë të Ekuadorit për të diskutuar fatin e themeluesit të "WikiLeaks" Julian Assange nëpërmjet negociatave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30