×
OTSK, 2011
Përkeqësimin e situatës në Afganistan në rast të largimit të trupave të koalicionit nga ky vend nuk e përjashton aspak Sekretari i Përgjithshëm i Organizatës së Traktatit të Sigurimit Kolektiv (OTSK) Nikollai Bordiuzha.
Njësitë speciale të Rusisë, Kirgistanit dhe Taxhikistanit do të luftojnë bashkarisht kundër trafikimit të drogës në territoret e shteteve të Organizatës së Traktatit mbi Sigurimin Kolektiv (OTSK).
Kryeministri i Federatës Ruse i konsideron të drejta shpenzimet e Rusisë për proceset integrues në hapësirën postsovjetike.
Organizata e Traktatit mbi Sigurimin Kolektiv (OTSK) shpreh shqetësimin e vet në lidhje me zhvillimin e ngjarjeve në Libi dhe është gati të bashkëveprojë për arritjen e paqes në këtë vend, deklaroi Sekretari i saj i përgjithshëm Nikollai Bordiuzha.
Organizata e Traktatit mbi Sigurimin Kolektiv (OTSK) i bën thirrje Këshillit të Sigurimit të OKB-së për ta njohur prodhimin e drogës afgane si rrezik kërcënues për paqen dhe sigurinë ndërkombëtare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31