×
Nabucco, Janar 2011
Komisioni Europian dhe Azerbajxhani nënshkruan deklaratën e përbashkët mbi Korridorin Jugor të gazit.
“Korridori jugor i gazit” është problem i Europës dhe jo i Rusisë
Kryetari i Komisionit Europian Jose Manuel Barroso dhe Komisioneri i BE për Energjetikën Gunter Ettinger javën e ardhshme do të vizitojnë Azerbajxhanin dhe Turkmeninë me qëllim të diskutimit të projektit të gazsjellësit "Nabucco".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31