×
NASA, 6 mars 2012
Armagedoni në Internet dhe jo vetëm në të mund të ndodhë jo më 31 mars, siç premtojnë “Anonymous”, por në çdo moment.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31