×
të drejtat e njeriut, 26 shtator 2013

Në Rusi mund të shfaqet çmimi shtetëror në fushën e mbrojtjes së të drejtave të njeriut dhe aktivitetit bamirës.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
2
3
4
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29