×
të drejtat e njeriut, Maj 2012
Të martën disa organizata që mbrojnë të drejtat e njeriut depozituan njëherazi ankesa kundër vendimit të Gjykatës së Basmannit të Moskës për shpërbërjen e kampit opozitar.
Këshilli presidencial për të drejtat e njeriut do t’i kërkojë Vladimir Putinit të vendosë veton kundër miratimit të ligjit mbi ashpërsimin e dënimit për shkeljet në mitingje.
Aktivistët e të drejtave të njeriut kritikuan Mbretëreshën e Britanisë
Moska është e shqetësuar në lidhje me faktin e shkeljes së të
Në Irak mijëra të dënuar mbahen të ngujuar ilegalisht në burgjet, për mbylljen e të cilave autoritetet patën deklaruar që një vit më parë, njofton Organizata e Mbrojtjes së të Drejtave të Njeriut Human Rights Watch (HRW).
Dimitri Medvediev miratoi një listë udhëzimesh pas përfundimit të takimit me Këshillin e Presidentit për zhvillimin e shoqërisë civile dhe të drejtave të njeriut.
Të hënën në mbrëmje Sekretarja Amerikane e Shtetit Hillary Clinton u
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
16
17
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31