×
uria, 2011
Çmimet botërore të produkteve ushqimore u rritën deri në 33% në
Rezerva ushqimore në botë kanë mbetur pak më shumë se për 100
Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë e OKB-së (FAO) përgatiti raportin, sipas të cilit, çdo vit në koshin e plehrave hidhen më shumë se 1 miliard tonë ushqime.
Rusia synon të zgjerojë përpjekjet e veta në luftën kundër
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31