×
Çekia, 8 gusht 2013

Në Çeki mund të ndodhë vetëshpërndarja e parlamentit dhe mbajtja e zgjedhjeve të parakohshme.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
14
15
16
17
18
20
21
22
24
25
26
27
29
30
31