×
Çekia, 17 qershor 2013
Të hënën Kryeministri çek Petr Neças i paraqiti kërkes
Ministri i Industrisë dhe Tregtisë Martin Kuba u zgjodh kryetar i Partisë Demokratike Qytetare të Republikës Çeke. Më parë Martin Kuba ka mbajtur postin e Zëvendëskryetarit të parë të Partisë Demokratike Qytetare.
Rezultat i natyrshëm i skandalit të korrupsionit politik në Republikën Çeke, në të cilin dolën të implikuar ish-deputetë nga Partia Demokratike Qytetare në pushtet si dhe Shefja e Kancelarisë së Qeverisë, u bë dorëheqja e Kryeministrit Petr Neças (Petr Nečas).
Kryeministri çek Petr Necas (Petr Nečas) do të japë dorëheqjen të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
5
6
7
8
9
10
11
12
15
16
18
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30