×
partneritet

Rusia luan një rol qendror në sigurimin e stabilitetit në rajonin Euro-Atlantik, deklaroi të martën Ministri i Mbrojtjes i Italisë, Mario Mauro. Sipas fjalëve të tij, Moska është një partnere strategjike e Romës në sektorin e mbrojtjes.

Në Hannover të Gjermanisë të martën, më 19 korrik, po zhvillohet raundi i 13 i konsultimeve ndërshtetërore ruso-gjermane në nivelin më të lartë me pjesëmarrjen e Presidentit të Rusisë dhe Kancelares së RFGJ.
Kreu i MPJ të Federatës Ruse Sergei Lavrov u shpreh për nxjerrjen e një emëruesi të përbashkët të arkitekturës "lara-lara" të sigurimit europian.
Rusia po ingranohet në ndërtimin e naftësjellësit me itinerar "Samsun-Xhejhan".
Rusia dhe Turqia shtrojnë përpara vetes qëllime ambicioze dhe synojnë të forcojnë bashkëpunimin në sferën e energjetikës, deklaroi Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev në takimin me Kryeministrin e Turqisë Recep Tayyip Erdogan.
Rusia dhe Turqia shtrojnë përpara vetes qëllime mjaft ambicioze dhe kanë ndërmend të forcojnë bashkëpunimin në sferën energjetike, deklaroi Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev në takimin e zhvilluar me Kryeministrin e Turqisë Recep  Tayyip  Erdogan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30