×
kataklizma, Janar 2012
Pa marrë parasysh diskutimin e vazhdueshëm në komunitetin shkencor mbi karakterin e ndryshimit të klimës ne planetin tonë, vetë fakti i ngrohjes globale nuk diskutohet.
Në Jakuti (Yakuti) dhe në Lindjen e Largët të Rusisë sot në
Rusia del për krijimin e sistemit të unifikuar ndërkombëtar të reagimit ndaj situatave emergjente, deklaroi Nënkryetari i Këshillit të Federatës Ilias Umakhanov në sesionin e Forumit parlamentar të Azi-Paqësorit në Tokio.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
10
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31