×
humbje

Sipas të dhënave të raportit të Komisionit Evropian, korrupsioni ekziston në të gjitha vendet anëtare të bllokut evropian dhe i kushton ekonomisë së tij 120 miliardë €.

Autoritetet në Varshavë nuk pranuan të paguajnë për dëmin e shkaktuar godinës së Ambasadës së Federatës Ruse gjatë marshimit të ekstremistëve të djathtë më 11 nëntor të vitit 2013.

Dëmi ekonomik nga përmbytjet në Lindjen e Largët e Rusisë do të jetë rreth 18 miliardë rubla (600 milionë $), ose 0.03 për qind e PBB-së. Një vlerësim i tillë është bërë nga ekspertët e Institutit të parashikimit ekonomik. Por ekspertët theksojnë se fjalë bëhet tani për tani vetëm për llogaritjet paraprake. Kur të largohet uji atëhere dhe do të bëhet e qartë shkalla e vërtetë e katastrofës së shkaktuar nga fatkeqësia natyrore.

Humbjet nga fatkeqësitë natyrore në vitin 2012 arritën deri në 160 miliard
Rebelët sirianë shkatërruan dhjetë helikopterë të ushtrisë gjatë nj
Fatkeqësitë natyrore në vitin 2011 i kanë shkaktuar dëme të papara
Dëmi  që iu shkaktua vendit nga tërmeti dhe cunami pranë brigjeve të Japonisë më 11 mars përbën gati 200 miliardë $, mendon qeveria e vendit.
 Numri i qytetarëve rusë, që dëshirojnë të festojnë Vitin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31