×
pushime

Fëmijët nga prefektura japoneze e Fukushimës, ku dy vjet më parë si pasojë e një tërmeti të pasuar nga cunami ndodhi një avari e madhe në centralin bërthamor, mbërritën për pushime në ishullin e Lindjes së Largët të Rusisë - Sahalin.

Ministria ruse e Mbrojtjes e ka cilësuar si të pasigurtë situatën në Izrael dhe Egjipt, dhe për këtë arsye ndaloi ushtarakët, të cilët kanë akses në dokumentet e klasifikuara, të pushojnë në këto vende.

SHBA-ja mbetet vendi i vetëm i zhvilluar në botë ku punëtorëve nuk u garantohet leja e paguar.
 Numri i qytetarëve rusë, që dëshirojnë të festojnë Vitin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31