×
lidhje
Ditën e premte Senati francez miratoi ligjin, i cili lejon çiftet e të një
Parlamenti serb miratoi të mërkurën ligjin mbi gazsjellësin "South Stream" ("Rryma Jugore)
Kishat orthodhokse të Rusisë dhe Gjeorgjisë shkëmbyen përfaqësuesit e vet dhe do të vazhdojnë të zhvillojnë në mënyrë aktive lidhjet kishtare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31