×
vizitë, 23 maj 2013
Silvio Berlusconi dhe Vladimir Putin do të takohen sërish në ditët e ardhshme, shkruan gazeta ruse "Izvestia".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
4
5
6
9
11
12
13
14
17
18
19
20
24
25
26
27
28
29
30
31