×
vizitë, 1 qershor 2012
Presidenti rus Vladimir Putin dhe Kancelarja gjermane Angela Merkel zhvilluan bisedime në Berlin. Bisedimet u zhvilluan në rezidencën e Kancelares federale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
28
29
30