×
shkencëtarët, 8 maj 2013

Sovraniteti i Japonisë mbi Ishujt Ryukyu, përfshirë këtu edhe Ishullin Okinawa, ësht

Puna e përbashkët e shkencëtarëve rusë dhe meksikanë p
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
4
5
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
25
26
28
29
31