×
shkencëtarët, 20 shkurt 2013
Çdo ditë që kalon sjell një version të ri të sulmit kozmik mbi qytetin rus të Çeljabinskut (Chelyabinsk). Nuk mbeten pas shkencëtarëve edhe gazetarët e politikanët. Po flitet mjaft aktivisht për komplotin universal dhe madje për testimin e një armë të re të zgjuar (inteligjente).
Studimi i grimcës Boson Higgs (e quajtur ndryshe “Grimca e Perëndisë”), e
Sipas fjalëve të një bashkëpunëtori të Universitetit federal të
Autoritetet e Koresë së Veriut shpërblyen shkencëtarët, specialistët teknik
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
7
8
9
10
12
16
17
23
24
25
26
28