×
asteroid, Prill 2013
Kompania e madhe inxhinierike dhe e ndërtimit e SHBA-së “Bechtel” njoftoi mbi bashkimin me projektin "Burimet planetare" (ang.
Sipas fjalëve të Zv. Ministrit rus të Situatave të Jashtëzakonshme, Pavell Popov
Amerikanëve do t’u duhet të bëjnë një zgjedhje të vështirë - në mes të krijimit të bazës në Hënë dhe eksplorimit të asteroideve, siç propozoi Presidenti i SHBA-së Barak Obama. Secili prej këtyre programeve kërkon shpenzime jashtëzakonisht të mëdha, prandaj duhet të zgjidhet vetëm një nga ata.
Agjencia Federale Kozmike ruse planifikon të përfshihet në projektin e NASA-s për transportimin në orbitën e Hënës të një asteroidi të vogël, njoftoi Kreu i Agjencisë Vladimir Popovkin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30