×
asteroid, 15 shkurt 2013
Shiu meteor që ra mbi rajonin e Çeljabinskut, sipas të gjitha gjasave, nuk ka të bëjë me asteroidin që pritet të fluturojë afër Tokës të premten në orët e vona, mendon astronomi i Birkbeck University, Ian Crawford.
Sipas të dhënave të shërbimeve speciale, edhe dy fragmente të tjera të asteroidit mund të bien në territorin e rajonit pas një ore dhe më afër natës së sotme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
6
7
9
10
11
12
13
14
16
17
18
20
23
24
25
26
27
28