×
tërmet, 21 qershor 2013
Një tërmet me magnitude 5.1 ballë ra në Toscana të Italisë, njoftoi Shërbimi Gjeologjik amerikan USGS. Lëkundjet nëntokësore u regjistruan 2 kilometra larg komunës së Fivizzano-s dhe 11 kilometra nga qyteti i Aula.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30