×
tërmet, 7 qershor 2013
Sizmiologët regjistruan dy tërmete që ranë në Oqeanin Paqësor në brigjet perëndimore të Kamçatkës dhe në territorin e saj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30