×
tërmet, 21 janar 2013
Në Holandë ra një tërmet në provincën Limburg, e cila kufizohet
Dy tërmete me magnitudë 5.1 dhe 4.5 ranë të dielën në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
17
19
20
23
24
25
26
27
28
29
30