×
tërmet, 15 nëntor 2012
Të enjten më 15 nëntor Meksika u trondit nga një tërmet i fortë. Tërmeti me magnitudë 6.0 u ndje në shtetin e Guerrero dhe në Meksiko.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
6
7
10
11
14
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
30