×
tërmet, 12 tetor 2012
Në lindje të Indonezisë natën duke u gdhirë e premtja ra një tërmet me magnitudë 6.7 ballë. Informacionin përkatës e përhapi Shërbimi Gjeologjik i SHBA. Nuk ka asnjë njoftim mbi shkallën e dëmit dhe viktima.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
4
5
6
7
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
27
28
29
31