×
tërmet, 21 maj 2012
Sizmiologët italianë regjistruan natën e kaluar 24 lëkundje të reja n
Disa mijëra njerëz në veri të Italisë e kaluan natën në çadra, makina dhe banesa të tjera të përkohshme, pasi shtëpitë e tyre u shkatërruan nga tërmeti.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
23
24
26
27