×
tërmet, 24 mars 2011
Në Rusi është ndaluar importimi i produkteve ushqimore nga 4 rajone të Japonisë. Si
Dëmi  që iu shkaktua vendit nga tërmeti dhe cunami pranë brigjeve të Japonisë më 11 mars përbën gati 200 miliardë $, mendon qeveria e vendit.
Specialistët japonezë rifilluan punimet meremetuese në 4 reaktorët e dëmtuar t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
18
19
20
23
24
25
26
27
28
29
30