×
Juri Gagarini, Mars 2011
Prezantimi i Muzeut virtual të kozmonautikës, i cili u krijua në kuadër t
50 vjetori i fluturimit në kozmos të njeriut të parë Juri Gagarin është temë kryesore në programin e Javës së Shkencës dhe Teknikës Kombëtare që është hapur në Britaninë e Madhe.
Viti jubilar i 50 vjetorit të fluturimit në kozmos i Juri Gagarinit, i cili do të
Kori akademik shtetëror folklorik Verior rus do të ndërmarrë një turne, i
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31