×
vendim, 2012
Aksionerët e kompanisë së përbashkët ruse "Gazprom" dhe kompanisë shtet
Prift katolik u bë kleriku i parë në SHBA, i cili u gjet fajtor dhe u dënua për fshehjen e rasteve të abuzimit me fëmijët nga ana e personave klerikë. Në burg ai do të kalojë të paktën tre vjet.
Vendimin përkatës Kryeministri e firmosi më 25 qershor. Kalimi tranzit nëpër "tokë" i lejuar më parë zëvendësohet në dokumenta me kalimin tranzit në "tokë dhe i kombinuar". Kjo përfshin përdorimin e transportit hekurudhor, automobilistik dhe ajror.
Asambleja e Përgjithshme e OKB-së vendosi që data 20 mars të quhet Dita
Gjykata Rajonale e Këlnit e renditi cirkumzicionin (synetin) e djemve për bindje fetare si kundërvajtje penale.
Gjykata e qarkut të Varshavës Prague shpalli të pafajshëm tifozin rus, i cili ishte akuzuar për hedhjen në fushën e lojës të një fireball gjatë ndeshjes Rusi - Poloni më 12 qershor.
Gjykata polake dha aktgjykimet e para për huliganët, të cilët ishin
Presidenti i Rusisë sot do të njoftojë për një sërë vendimesh që kanë rëndësi të madhe për pushtetin gjyqësor, njoftoi Sekretari për shtyp i Kryetarit të Shtetit Dimitri Peskov.
Në Egjipt çdo gjë është gati për shpalljen publike të vendimit gjyqësor për ish-Presidentin Hosni Mubarak.
Gjykata në Helsinki e gjeti Ish-Ministrin e Jashtëm të Finlandës Ilkka Kanerva fajtor për korrupsion dhe shpërdorim të detyrës. Ish-Ministri u dënua me 15 muaj heqje lirie me kusht.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31